• LinkedIn
  • Facebook

Welkom bij SmartBizz Projects.

Sanitair. Verwarming. Verluchting. Keuken en Badkamer. Zonnepanelen

Meer over ons

Elke grote droom heeft een verhaal. Hier is het onze.

SmartBizz Projects, dé specialist op vlak van sanitaire installaties, verluchting, verwarming, zonnepanelen, badkamer en keuken voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Onze technische bagage dragen wij reeds vele jaren mee, en deze wordt nog dagelijks bijgewerkt door cursussen te volgen over de allerlaatste technologieën.

Getuigschriften en Diploma’s

SmartBizz Projects situeert zich zowel in de residentiële als de professionele sector. SmartBizz Projects bezit een eigen demoruimte waar alle mogelijkheden besproken en gedemonstreerd kunnen worden.

SmartBizz Projects is eveneens de partner van Smart Business Installations, die zicht vooral toespitst op elektriciteit, domotica en gebouwtechnieken voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Smart Business Installations beheerst deze tak van de bouw zeer goed en kan u steeds met raad en daad bijstaan binnen uw bouw- of verbouwproces.

Om de beste resultaten te leveren, hebben wij de keuze gemaakt om steeds te werken met de grotere merken en de beste prijs / kwaliteit verhouding. Hieronder vindt u alvast enkele namen.

Hebt u vragen omtrent onze firma, diensten of producten, aarzel dan zeker niet contact met ons op te nemen via de contactpagina. Met plezier helpen wij u verder.

Over SmartBizz Projects

SmartBizz Projects is dé specialist op het vlak van sanitaire installaties, verluchting, verwarming, zonnepanelen, badkamer en keuken voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Om u de beste resultaten te leveren hebben wij de keuze gemaakt om steeds te werken met de grotere merken en de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Hebt u vragen omtrent onze firma, diensten of producten, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via de contactpagina. Met plezier helpen wij u verder.

Webshop

Bezoek onze webshop op webshop.smartbusi.be

Verkoopsvoorwaarden

Vind hieronder een link naar onze Algemene Verkoopsvoorwaarden.
Geen enkele toevoeging of wijziging aan deze Algemene Verkoopsvoorwaarden is geldig tenzij deze door ons schriftelijk bevestigd werd.

Algemene Verkoopsvoorwaarden

+32 2 793 78 70
+32 2 793 78 71

info@smartbizz.be

Stationslaan 69,
1980 Zemst

BTW: BE0897.657.497
Bankrekeningen: KBC IBAN: BE32 7330 4853 6002 - BIC: KREDBEBB